Pulski rock sastav Nola predstavit će javnosti novi EP “Negdje između” 6. travnja, točnije na dan koncertne promocije u Tvornici kulture.

Glazbeni sastav Nola iza sebe ima dugi niz uspješnih godina na hrvatskoj glazbenoj sceni, a sve je započelo 1993. godine kada su sastav osnovali Gabrijela Galant i Marijan Jelenić. 1994. objavljuju prvi album “Nola” sa autorskim pjesmama i par obrada, a već sljedeće godine objavljuju album “Dio tebe” čija je naslovna pjesma ubrzo postala radijski hit. Treći studijski album “Osmijeh” objavljuju 1997. godine. U tom razdoblju dobivaju i nekoliko priznanja, posebice važna za istaknuti je nagrada Crni mačak koju je Gabrijela Galan dobila za najbolju rock pjevačicu.

Unatoč privremenoj pauzi  koja je potrajala do 2004., sastav Nola vraća se 2009. godine sa albumom “Iznad oblaka”, koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija. 2012. godine objavljuju intimni album “Nola Piano”.

Svi zainteresirani moći će u Tvornici kulture 6. travnja napokon i uživo poslušati njihove pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednjih godinu dana. Od odličnog prvog singla “Drukčije” Nola je iz pulskog studija Partyzan objavila još tri jaka radijska singla – “Moj svijet”, “Sve bi bilo lakše da je ljeto” i “Negdje između” po kojem je i nazvano novo studijsko izdanje, Nolin mini album.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 40 kuna u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni Tvornice kulture, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr.

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Nolin koncert u Tvornicu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime. (dakle, ne ispod facebook objave, nego u ovom članku pri dnu stranice, u sekciji komentara!)

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ce koji će dobiti po dvije ulaznice svaki, a koje ćemo objaviti u srijedu, 5. travnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE