U subotu, 25. veljače, splitski Octopus Bowling Club ugostio je nezavisni label Miner Records, specijaliziran za bendove iz širokog spektra heavy metal izričaja. Uz iznimku gostovanja splitskih garažnih rokera The Heaps i power metalaca Prevail,  četiri benda koja čine dio Miner Records obitelji, tridesetominutnim su nastupima pred splitskom publikom imala priliku predstaviti nedavna izdanja.

 Mesmera je bend koji crpi inspiraciju iz različitih sfera metala, posebno se fokusirajući na energično zvučno kretanje i  brze ritmičke izmjene. Promocija LP-ja Paralyzer bila je praćena izvrsnim nastupom, te vrlo kompetetnom sviračkom izvedbom. Heavy/thrash metal bend iz Ivanske, Chains of Suffering, osnovu svog izričaja pronalazi u ranim radovima Metallice i Slayera. Svirali su pjesme s albuma Seeds of Suffering. Zadarski melodic/industrial metal bend, Cyber Hate, oduševio je vještim kombiniranjem dubokog growla s višeglasnim pjevnim linijama. Psihijatrija se isticala mizantropskom lirikom i svirkom koja se da okarakterizirati kao hibrid punka, rocka i metala.

Invasion From The East, publika može idućeg vikenda očekivati u Zaječaru, 4. ožujka, kada će nastupati Orest, Vrljika, H.C.Z. i Motorcharge.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE