Drugi studijski album BCREW dvojca (Demonio i Furio Đunta), iznesen je, baš kako smo i navikli od njih, na stupovima savršene ravnoteže –  književne i žargonske.

Projekt Institucija, započet decembra davne 2012. godine spotom za pjesmu Bobi Braun, epilog je dobio pune četiri godine kasnije, simbolično na Demoniov rođendan – 18. veljače. Premda su u međuvremenu bili servirani povremeni singlovi poput Drukare, Van Dam i Numerologija da nam zagolicaju maštu, publika je ipak čekala na veći zalogaj. I dobila ga je.

Dvanaest novih pjesama, od kojih je jedna i ekranizirana. Pored Raste i Sivila koji su svoj pečat ostavili još na singlu Numerologija, petero gostiju se pojavljuje ovom prilikom (Vuk Mob, Marko Louis, Goldie, Mali Mire i MC N) – od čega tek dvije gostujućue strofe (Mali Mire i MC N).

Među producentima se nalaze Coby, Erik, Tormi, LikBeatz, Luxonee, Nicolla Beatz, DJ Mafiano, Pejčos, Mystee, Kizzr, kao i sam Demonio. Mix potpisuje Demonio, a master JanZoo . Dvanaest novih pjesama dostupne su na IDJVideos.TV YouTube kanalu, kao i na Deezer-u i Google Play-u. Također, u planu je i fizičko izdanje albuma.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE