Zagrebački KSET ugostit će britanski elektro dark pop duo Shield Patterns koji čine Claire Brentnall i Richard Knox (A-Sun Amissa/The Rustle of the Stars/Glissando). Duo će nastupati u nedjelju, 26. veljače s početkom u 20.00 sati .

Izdali su album Contour Lines (2014) i EP Violet (2015) pod Richardovom izdavačkom kućom Gizeh, a najnoviji album Mirror Breathing izdan je u rujnu 2016. Tijekom relativno kratke karijere surađivali su i dijelili pozornicu sa mnogim poznatim glazbenicima: alt-J, Dutch Uncles, Cult of Luna, James Holden, Portico, Olöf Arnalds, Woman’s Hour, Bernard + Edith, Conquering Animal Sound, a u ožujku 2015. krenuli su na turneju s ciljem promocije albuma Contour Lines.

Cijena karata iznosi 20 kuna u pretprodaji, a na ulazu će cijena karte biti 30 kuna. Karte se mogu nabaviti na blagajni KSET-a i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelena iskaznica se može nabaviti na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE