Haris VajkremBeatz Sadiković ima 19 godina. Rođen je u Sarajevu gdje trenutno živi i studira. Glazbom se bavi od malih nogu kada su ga roditelji upisali u osnovnu Glazbenu školu, odsjek gitara.

Svoj prvi pristup produkciji dogodio se krajem osnovne škole, kada je počeo slušati Hip Hop. Prvi idol mu je bio Adnan Hamidović poznatiji kao Frenkie, a preko njegove glazbe zavolio je Hip Hop te je tako počeo slušati i strane izvođače ovog žanra.

Njegovo umetničko ime inspirirano je poznatim američkim producentom DJ Mustard-om koji za mladog Harisa ima dobar zvučni dojam.
Preko ove glazbe upoznao je mnogo ljudi s kojima surađuje često, pa je s njima pokrenuo prvi kolektiv Zeeyan i otvorio prvi studio u kojem rade. Ime “Zeeyan” označava raznovrsnost u životu i u glazbi, pa stoga se i u njegovom radu može čuti raznovrsnih žanrova, od starijeg boom bapa do novijeg trap zvuka.

Vajkrem trenutno radi na svom beattapeu koji treba izaći krajem veljače i uz to još jedan album koji izlazi krajem kolovoza, što se tiče Zeeyan kolektiva, rade se neki albumi od strane njegovih kolega koji trebaju uskoro izaći online.

Svi oni koji su zainteresirani za kupovinu glazbe i rad sa ovim mladim izvođačem mogu se informirati na sljedećim linkovima:

Instagram
Facebook
Soundcloud
YouTube

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE